Tourist Hotel

Kaliningrad
Tourist Hotel Genel
Tourist Hotel Genel
Tourist Hotel Genel
Tourist Hotel Genel
Tourist Hotel Genel
Image More +32 fotoğraf
Tourist Hotel
ul. Alexandra Nevskogo, 53 , Kaliningrad

Tourist Hotel misafirlere Kaliningrad bölgesinde, iş merkezinde, Rusya Emanuel Kant Devlet Üniversitesi ve Ernst Thelmann Monument ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Rossgarten Geçidi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Amber Müzesi ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 110 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Luxury
Luxury Süit
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x