Touring

North Adriatic Coast, Grado
Touring Genel
Touring Genel
Touring Genel
Touring Genel
Touring Genel
Image More +50 fotoğraf
Touring
Viale Kennedy 38 North Adriatic Coast, Grado

Touring misafirlere Grado bölgesinde, plaj yakınında ve Spiaggia G.I.T. Grado ile yaya olarak 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı apart daire Spiaggia Costa Azzurra ile 1,5 mi (2,5 km) ve Sant’Eufemia Bazilikası ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda Touring misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 52 klimalı odada buzdolabı ve mikrodalga fırın mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Comfort
Comfort Apart Daire
Apart
Apart Daire
Room
Classic Apart Daire
Room
Standard Apart Daire
Room
Economy Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x