Meublè Villa Patrizia

North Adriatic Coast, Grado
Meublè Villa Patrizia Genel
Meublè Villa Patrizia Öne Çıkan Resim
Meublè Villa Patrizia Dış Mekan
Meublè Villa Patrizia Dış Mekan
Meublè Villa Patrizia Dış Mekan
Image More +40 fotoğraf
Meublè Villa Patrizia
Viale Italia 19 North Adriatic Coast, Grado

Meublè Villa Patrizia misafirlere Grado bölgesinde, plaj yakınında ve Spiaggia G.I.T. Grado ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Spiaggia Costa Azzurra ile 1,3 mi (2,2 km) ve Sant’Eufemia Bazilikası ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Meublè Villa Patrizia misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretsiz açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

19 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) isteyebilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x