Toshali Royal View Resort

Kuzey Himalaya, Shilon Bagh
Toshali Royal View Resort Genel
Toshali Royal View Resort Genel
Toshali Royal View Resort Genel
Toshali Royal View Resort Genel
Toshali Royal View Resort Genel
Image More +55 fotoğraf
Toshali Royal View Resort
PO Munda Ghat Kufri Chail Road Kuzey Himalaya, Shilon Bagh

Toshali Royal View Resort misafirlere Shimla bölgesinde, dağda, Kufri Eğlence Dünyası ile 7,7 mi (12,5 km) mesafede ve Kumbh Shiv Stone Temple ile 9 mi (14,4 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Chail Palace ile 10,8 mi (17,4 km) ve Chail Cricket Ground ile 11,8 mi (18,9 km) mesafede.

Resort otelin restoranı Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 77 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, limuzin hizmeti ve hızlı giriş mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Royal Double Room
Room
Royal Stüdyo
Room
Royal Executive Suite
Room
Royal Duplex Rooms
Room
Royal Deluxe With Valley View Without Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x