Kufri Pacific Resort

Kuzey Himalaya, Mundaghat
Kufri Pacific Resort Genel
Kufri Pacific Resort Genel
Kufri Pacific Resort Genel
Kufri Pacific Resort Öne Çıkan Resim
Kufri Pacific Resort Dış Mekan
Image More +37 fotoğraf
Kufri Pacific Resort
Kandaghat-Chali-Kufri Road, Shiloh Bagh Kuzey Himalaya, Mundaghat

Shimla bölgesindeki Kufri Pacific Resort konaklamanızda, Hip Hip Hurray Amusement Park ile 8,4 mi (13,6 km) ve Kufri Eğlence Dünyası ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede olacaksınız. Bu otel Kumbh Shiv Stone Temple ile 10,6 mi (17 km) ve Chail Palace ile 12,4 mi (20 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz gazete servisi ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spor salonu gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Vadi Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Bahçe Manzaralı
Room
Luxury Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x