Tortue Hamburg

Elbe-weser, Hamburg
Tortue Hamburg Genel
Tortue Hamburg Genel
Tortue Hamburg Genel
Tortue Hamburg Genel
Tortue Hamburg Genel
Image More +48 fotoğraf
Tortue Hamburg
Stadthausbrücke 10 Elbe-weser, Hamburg

Tortue Hamburg size Hamburg merkezinde, Miniatur Wunderland (Minyatür Harikalar Diyarı) ve Hagenbeck Hayvanat Bahçesi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Reeperbahn ile 0,9 mi (1,4 km) ve Elbe Philharmonic Hall (Elbe Filarmonik Konser Salonu) ile 1,3 mi (2 km) mesafede.

Fransız mutfağı alanında uzman olan brasserie yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 11.00, hafta sonu 7.00 ve 13.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 128 klimalı oda ücretsiz ürünlerle dolu minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x