Torre Macauda

Sicilya Güney Sahili, Sciacca
Torre Macauda Genel
Torre Macauda Genel
Torre Macauda Genel
Torre Macauda Genel
Torre Macauda Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Torre Macauda
SS115 Sicilya Güney Sahili, Sciacca

Sciacca bölgesindeki Torre Macauda misafirlere alışveriş merkezi bağlantılı, San Giorgio Timpirussi Beach ile 2 dakika sürüş mesafesinde ve Lumia ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu daire Spiaggia Sovareto Plajı ile 5,1 mi (8,3 km) ve Castello Incantato ile 5,9 mi (9,5 km) mesafede.

Torre Macauda misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor.

Misafirler için 110 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Misafirlere ütü/ütü masası ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca haftada bir oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık tenis kortları, su kaydırağı ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği sunulmaktadır. Ücretsiz plaj servisi sörfe ve kumsala ulaşımı kolaylaştırıyor.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Stüdyo
Room
Family Apart Daire
Room
Standard Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x