Residence Makauda Beach

Western Sicily, Sciacca
Residence Makauda Beach Genel
Residence Makauda Beach Öne Çıkan Resim
Residence Makauda Beach Dış Mekan
Residence Makauda Beach Dış Mekan
Residence Makauda Beach Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Residence Makauda Beach
C.da San Giorgio Ingresso SS 115 km 129 Western Sicily, Sciacca

Sciacca bölgesindeki Residence Makauda Beach misafirlere deniz kıyısında, San Giorgio Timpirussi Beach ve Castello Incantato ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan rezidans Lumia ile 2,4 mi (3,8 km) ve Terme di Sciacca ile 6,4 mi (10,3 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 20 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Odada iyi vakit geçirmeniz için Akıllı televizyonlar vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler beşik/çocuk yatağı (ücretli) isteyebilmektedir.

Misafirler açık tenis kortu gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu Akdeniz stili rezidansta misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Bahçe Manzaralı
Apart
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x