Toprano Hotel

Lagos
Toprano Hotel Genel
Toprano Hotel Genel
Toprano Hotel Öne Çıkan Resim
Toprano Hotel Dış Mekan
Toprano Hotel Dış Mekan
Image More +15 fotoğraf
Toprano Hotel
42, Oritshe Street Off Balogun Bus Stop Awolowo Way , Lagos

Toprano Hotel misafirlere Lagos (Ikeja) bölgesinde, Allen Avenue ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Computer Village bilgisayar pazarı ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 1,5 mi (2,4 km) ve Actis Ikeja Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 22 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri. Misafirlerimize telefon, masa ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bu otelde sigara içmek için özel alanlar var.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Süit
Royal
Royal Villa
Room
Standard Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x