Legendary Inn & Lounge

Lagos
Legendary Inn & Lounge Genel
Legendary Inn & Lounge Öne Çıkan Resim
Legendary Inn & Lounge Dış Mekan
Legendary Inn & Lounge Dış Mekan
Legendary Inn & Lounge Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Legendary Inn & Lounge
47 Oritshe Street off Obafemi Awolowo way , Lagos

Legendary Inn & Lounge misafirlere Lagos (Ikeja) bölgesinde, Allen Avenue ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Computer Village bilgisayar pazarı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Lagos Devleti Resmi Müsteşarlığı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Actis Ikeja Alışveriş Merkezi ile 1,8 mi (3 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 9.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin rahatı ve konforu için ücretsiz kablosuz İnternet ve barbekü ızgaraları bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Room
Economy Çatı Katı Süiti (Penthouse)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x