Too Hotel Paris - MGallery

Left Bank, Paris
Too Hotel Paris - MGallery Genel
Too Hotel Paris - MGallery Genel
Too Hotel Paris - MGallery Genel
Too Hotel Paris - MGallery Genel
Too Hotel Paris - MGallery Genel
Image More +54 fotoğraf
Too Hotel Paris - MGallery
65 RUE BRUNESEAU Left Bank, Paris

Too Hotel Paris - MGallery misafirlere Paris (13th Arrondissement) bölgesinde, AccorHotels Arena ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Bois de Vincennes ile 5 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Fransa Ulusal Kütüphanesi ile 1,3 km ve Jardin des Plantes ile 4,1 km mesafede.

Too Hotel Paris - MGallery misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.30, hafta sonu 7.00 ve 10.30 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 139 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Misafirlerimiz spa küveti, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Family
Family Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat
Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Classic
Classic Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı
Room
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Manzaralı (Eiffel Tower panoramic bath, sunset)
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Panoramic Paris Eiffel Tower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x