TOLIP Resort El Galala Majestic

Kızıldeniz Kıyısı, Ataqah
TOLIP Resort El Galala Majestic Genel
TOLIP Resort El Galala Majestic Genel
TOLIP Resort El Galala Majestic Genel
TOLIP Resort El Galala Majestic Genel
TOLIP Resort El Galala Majestic Genel
Image More +60 fotoğraf
TOLIP Resort El Galala Majestic
El Galala Resort, Zafarana Road Kızıldeniz Kıyısı, Ataqah

Ataqah bölgesindeki TOLIP Resort El Galala Majestic misafirlere deniz kıyısında, Porto Sokhna Plajı ve Dome Marina ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı otel Teda Fun Valley Eğlence Merkezi ile 19,5 mi (31,3 km) ve Ein El Sokhna Limanı ile 20 mi (32,2 km) mesafede.

TOLIP Resort El Galala Majestic misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Plaj bar, havuz kenarı barı veya bir 4 bar/dinlenme salonu ile serinletici bir içki içerek rahatlayın. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler şömine ve Akıllı televizyonlar olan 305 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları mevcuttur. Duş/küvet kombinasyonu olan banyolarda jakuzi ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz günlerini özel plajda geçirebilir veya 3 açık yüzme havuzu veya 2 spa küveti keyfi sürebilir. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 5 toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Deluxe
Deluxe Oda
Egyptian
Egyptian and Resident only Deluxe Room
Egyptians
Egyptians and Residents only Suite Sea View
Suite
Suite Sea Side View
Basic
Basic Dağ Evi
Basic
Basic Dağ Evi
Basic
Basic Stüdyo
Room
Suite Sea View
Room
Egyptian and Resident only Standard Room

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x