Chalet at Porto Sokhna Panorama

Kızıldeniz Kıyısı, Ataqah
Chalet at Porto Sokhna Panorama Konum Öne Çıkanlar
Chalet at Porto Sokhna Panorama Konum Öne Çıkanlar
Chalet at Porto Sokhna Panorama Plaj
Chalet at Porto Sokhna Panorama Oda
Chalet at Porto Sokhna Panorama
Porto Sokhna Kızıldeniz Kıyısı, Ataqah

Ataqah bölgesindeki bu tatil evi konaklamanızda, Porto Sokhna Plajı ve Dome Marina ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu plaj olan tatil evi Teda Fun Valley Eğlence Merkezi ile 23,1 mi (37,2 km) ve Ein El Sokhna Limanı ile 23,7 mi (38,1 km) mesafede.

Tatil evinde yemek servisi yapan 10 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca 10 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 10 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır.

Klimalı bu tatil evinde mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için düz ekran televizyon mevcut. Misafirler için özel banyoda ayrı küvet ve duş, jakuzi ve geniş duş başlığı vardır.

Misafirler özel plaj gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu tatil evinde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, ATM/banka hizmetleri ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Family Stüdyo

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x