Toledo Hotel

Güney Rusya, Rostov-on-Don
Toledo Hotel Genel
Toledo Hotel Genel
Toledo Hotel Öne Çıkan Resim
Toledo Hotel Dış Mekan
Toledo Hotel Kahvaltı
Image More +37 fotoğraf
Toledo Hotel
pr. M.Nagibina 14G Güney Rusya, Rostov-on-Don

Rostov-on-Don bölgesindeki Toledo Hotel misafirlere iş merkezinde, Tiyatro Meydanı ve SKA Stadı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Don Devlet Teknik Üniversitesi ile 2 km (1,3 mi) ve Vitya Cherevichkin Anıtı ile 5,2 km (3,3 mi) mesafede.

Otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve plazma televizyon bulunan 9 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Bu Akdeniz stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve lobide şömine sunulmaktadır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Üç Kişilik Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak ve Çekyat, Şehir Manzaralı
Economy
Economy Oda
Room
Standard Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Family Oda, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x