Topos Congress-Hotel

Güney Rusya, Rostov-on-Don
Topos Congress-Hotel Genel
Topos Congress-Hotel Genel
Topos Congress-Hotel Öne Çıkan Resim
Topos Congress-Hotel Dış Mekan
Topos Congress-Hotel Dış Mekan
Image More +49 fotoğraf
Topos Congress-Hotel
30, M. Nagibina av. Güney Rusya, Rostov-on-Don

Topos Congress-Hotel misafirlere Rostov-on-Don bölgesinde, kongre merkezi bağlantılı, VertolExpo ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Rostov Eyalet İletişim Üniversitesi ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Don Devlet Teknik Üniversitesi ile 1,4 mi (2,2 km) ve SKA SKVO Stadium ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Rus mutfağı alanında uzman olan Кафе-бар "Берёза" yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Açık büfe kahvaltı servisi hafta içi 7.00 ve 10.00, hafta sonu 8.00 ve 11.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için 150 klimalı odada minibar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere tur/bilet desteği, banket salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x