TOA Hotel & Spa Zanzibar

East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pongwe
TOA Hotel & Spa Zanzibar Genel
TOA Hotel & Spa Zanzibar Genel
TOA Hotel & Spa Zanzibar Genel
TOA Hotel & Spa Zanzibar Öne Çıkan Resim
TOA Hotel & Spa Zanzibar Dış Mekan
Image More +66 fotoğraf
TOA Hotel & Spa Zanzibar
12 Pongwe Road East Coast Zanzibar (zanzibar Doğu Kıyısı), Pongwe

TOA Hotel & Spa Zanzibar misafirlere Pongwe bölgesinde, plajda, Pongwe Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kiwengwa Pongwe Ormanı ile yaya olarak 11 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Nungwi Plajı ile 28 mi (45,1 km) ve Kiwengwa Plajı ile 3,3 mi (5,4 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 86 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Yatağınızda kuştüyü yorgan ve Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere danışma (concierge) hizmetleri, balo salonu ve otelde cankurtaranlık hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Royal
Royal Süit, Sıcak Su Havuzu, Deniz Manzaralı
Room
Deluxe Oda, Balkon
Room
Honeymoon Süit, Kişiye Özel Havuzlu (Adults Only)
Room
Superior Oda, Balkon
Room
Superior Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x