Tmark Resort Vang Vieng

Vang Vieng
Tmark Resort Vang Vieng Öne Çıkan Resim
Tmark Resort Vang Vieng Dış Mekan
Tmark Resort Vang Vieng Dış Mekan
Tmark Resort Vang Vieng İç Mekan
Tmark Resort Vang Vieng Kahvaltı
Image More +47 fotoğraf
Tmark Resort Vang Vieng
Ban song , Vang Vieng

Tmark Resort Vang Vieng misafirlere Vang Vieng bölgesinde, denize sıfır, Wat Si Souman ve Tham Phu Kham 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Tham Nam ile 1,3 mi (2,1 km) ve Tham Sang ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoran misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve Akıllı televizyonlar bulunan 108 ayrı ayrı döşenmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz açık havuz ve 24 saat açık spor salonu eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları vardır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Vang Vieng bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2207 m2 alanda konferans alanı ve toplantı odası sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Üç Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda
Room
Tmark Suite
Room
Royal Suite
Room
Junior Suite

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x