The Grand Riverside Hotel

Vang Vieng
The Grand Riverside Hotel Öne Çıkan Resim
The Grand Riverside Hotel Dış Mekan
The Grand Riverside Hotel Dış Mekan
The Grand Riverside Hotel Kahvaltı
The Grand Riverside Hotel Yerinde Yemek
Image More +34 fotoğraf
The Grand Riverside Hotel
Ban Muangsong , Vang Vieng

The Grand Riverside Hotel misafirlere Vang Vieng bölgesinde, nehir üzerinde, Wat Si Souman ve Tham Phu Kham 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tham Nam ile 1,2 mi (1,9 km) ve Tham Sang ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

The Grand Riverside Hotel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün self servis servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 98 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon
Room
Tek Büyük Yataklı Oda, Balkon
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon
Room
Süit, Balkon, Köşe
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x