TM Hotel

Madurai Main
TM Hotel Öne Çıkan Resim
TM Hotel İç Mekan
TM Hotel İç Mekan
TM Hotel İç Mekan
TM Hotel İç Mekan
Image More +40 fotoğraf
TM Hotel
50, West Perumal Maistry St Near Madurai Railway Station , Madurai Main

TM Hotel Madurai merkezinde, Kazimar Big Mosque and Maqbara ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Meenakshi Amman Tapınağı ile 13 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Goripalayam Dargah ile 2,8 km (1,7 mil) ve St. Mary's Cathedral Church ile 3 km (1,8 mil) mesafede.

Otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli yerel tarzda kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 41 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere resepsiyon salonu ve otomatik satış makinesi sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı (Airconditioned)
Room
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x