Hotel Prem Nivas

Madurai Main
Hotel Prem Nivas Genel
Hotel Prem Nivas Genel
Hotel Prem Nivas Genel
Hotel Prem Nivas Genel
Hotel Prem Nivas Genel
Image More +27 fotoğraf
Hotel Prem Nivas
102 West Perumal Maistry Street , Madurai Main

Madurai bölgesindeki Hotel Prem Nivas konaklamanızda, Kazimar Big Mosque and Maqbara ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Meenakshi Amman Tapınağı ile 13 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel ISKCON Madurai, Sri Sri Radha Mathurapati Temple ile 0,9 mi (1,5 km) ve Goripalayam Dargah ile 1,8 mi (2,9 km) mesafede.

Hotel Prem Nivas misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

60 klimalı oda mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Sigara İçilebilir
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Engellilere Uygun, Sigara İçilebilir
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x