Tlotlo Hotel and Conference Center

Gaborone
Tlotlo Hotel and Conference Center Genel
Tlotlo Hotel and Conference Center Öne Çıkan Resim
Tlotlo Hotel and Conference Center Dış Mekan
Tlotlo Hotel and Conference Center Yerinde Yemek
Tlotlo Hotel and Conference Center Oda Düzeni
Image More +9 fotoğraf
Tlotlo Hotel and Conference Center
Plot 11683, End of Block 5 , Gaborone

Gaborone bölgesindeki Tlotlo Hotel and Conference Center konaklamanızda, ISKCON Gaborone ve Game City Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Three Dikgosi Monument ile 3,9 mi (6,2 km) ve Gaborone Hükümet Bölgesi ile 4,3 mi (6,9 km) mesafede.

Otelde 2 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 84 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Masaj ve yüz bakımı keyfi sürün. Misafirlerimiz için 3 açık yüzme havuzu ve sağlık kulübü mevcuttur. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
Executive
Executive Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x