Arianna Guest house

Gaborone
Arianna Guest house Öne Çıkan Resim
Arianna Guest house Dış Mekan
Arianna Guest house Kahvaltı
Arianna Guest house Banyo Tipleri
Arianna Guest house Kolaylıklar
Image More +10 fotoğraf
Arianna Guest house
Plot 40782 block 5, phalatswe hillcrest , Gaborone

Gaborone bölgesindeki Arianna Guest house konaklamanızda ISKCON Gaborone ve Game City Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Three Dikgosi Monument ile 4,4 mi (7 km) ve Gaborone Barajı ile 4,5 mi (7,3 km) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 6 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x