TK123 Hanoi Hotel

Kuzey Vietnam, Hanoi
TK123 Hanoi Hotel Öne Çıkan Resim
TK123 Hanoi Hotel Dış Mekan
TK123 Hanoi Hotel Kahvaltı
TK123 Hanoi Hotel Kahvaltı
TK123 Hanoi Hotel Kahvaltı
Image More +33 fotoğraf
TK123 Hanoi Hotel
34 Nam Ngu, Cua Nam Hoan Kiem Kuzey Vietnam, Hanoi

TK123 Hanoi Hotel konaklamanızda Hanoi merkezinde, Ambassador's Pagoda (Chua Quan Su) ve Hoa Lo Cezaevi Müzesi ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ambassadors’ Pagoda ile 0,6 km (0,3 mil) ve Hang Da Pazarı ile 1,1 km (0,7 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize her gün ücretli kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 50 klimalı oda minibar ve LCD televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı mevcuttur.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Room
Süit
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Junior Süit
Room
Deluxe Oda
Room
Family Süit (3pax)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x