Cosiana Hotel Hanoi

Kuzey Vietnam, Hanoi
Cosiana Hotel Hanoi Genel
Cosiana Hotel Hanoi Genel
Cosiana Hotel Hanoi Genel
Cosiana Hotel Hanoi Öne Çıkan Resim
Cosiana Hotel Hanoi Dış Mekan
Image More +42 fotoğraf
Cosiana Hotel Hanoi
92 Le Duan Street, Hoan Kiem District Kuzey Vietnam, Hanoi

Cosiana Hotel Hanoi size Hanoi merkezinde, Hoan Kiem Gölü ve Hanoi I.C.E Merkez Uluslararası Ticaret Fuarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St. Joseph Katedrali ile 1 mi (1,6 km) ve Thang Long Su Kukla Tiyatrosu ile 1,2 mi (1,9 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için dLions Restaurant ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

50 odada minibar ve LCD televizyon mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları mevcuttur. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları.

Misafirlerimize masaj ve vücut bakımı sunulmaktadır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı vardır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, ofis ve hızlı giriş mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, Şehir Manzaralı (Late C/O 2pm)
Room
Deluxe Oda, Şehir Manzaralı (Late C/O 2pm)
Room
Family Süit, 2 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x