TIME Asma Hotel

Dubai
TIME Asma Hotel Genel
TIME Asma Hotel Öne Çıkan Resim
TIME Asma Hotel Dış Mekan
TIME Asma Hotel Dış Mekan
TIME Asma Hotel Kahvaltı
Image More +34 fotoğraf
TIME Asma Hotel
Al Barsha Rd , Dubai

TIME Asma Hotel size Dubai (Al Barsha) bölgesinde, Jumeirah Plajı ve Emirlikler Alışveriş Merkezi ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Burj Khalifa ile 9,3 mi (14,9 km) ve Dubai Alışveriş Merkezi ile 10 mi (16 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 232 klimalı odada Akıllı televizyonlar mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe King Room
Deluxe
Deluxe Twin Room
Executive
Executive Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x