Centro Barsha

Dubai
Centro Barsha Genel
Centro Barsha Genel
Centro Barsha Genel
Centro Barsha Genel
Centro Barsha Genel
Image More +47 fotoğraf
Centro Barsha
Road 329, Al Barsha 1 Business Districts , Dubai

Centro Barsha Dubai merkezinde, Fatima Abdullah Mohammed Rasheed Camii ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Dubai Kayak Merkezi ile 12 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu otel Al Barsha Göl Parkı ile 3,5 km (2,2 mil) ve Jebel Ali Yarış Pisti ile 4,4 km (2,7 mil) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için C.Taste restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler ısıtmalı zemin ve LCD televizyon olan 243 ayrı ayrı dekore edilmiş odadan birinde kalabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü ve açık havuz bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve otelde alışveriş sunulmaktadır. Ücretsiz servis sizi yakındaki plaja veya alışveriş merkezine ulaştıracak.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 3 toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve Otelden tren istasyonuna servis (ücretli) ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Oda,
Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak (Centro)
Oda,
Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Centro)
Family
Family Oda, Birden Çok Yatak, Bağlantılı Odalar
Süit,
Süit, 1 Yatak Odası (Queen Bed)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x