Timber House Ao Nang

Güney Tayland, Ao Nang
Timber House Ao Nang Genel
Timber House Ao Nang Öne Çıkan Resim
Timber House Ao Nang Dış Mekan
Timber House Ao Nang İç Mekan
Timber House Ao Nang İç Mekan
Image More +55 fotoğraf
Timber House Ao Nang
157 Moo 2 Ao Nang Beach Muang Krabi Güney Tayland, Ao Nang

Timber House Ao Nang misafirlere Krabi merkezinde, Ao Nang Plajı ve Nopparat Thara Plajı ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Khlong Muang Plajı ile 7 mi (11,3 km) ve Tubkaek Plajı ile 9,3 mi (14,9 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için minibar olan 51 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, düğün organizasyonu hizmeti ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için limuzin hizmeti, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Family
Family Oda, 2 Yatak Odası (Deluxe)
Room
Family Oda, 1 Yatak Odası (Deluxe)
Room
Family Oda (Superior)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x