Tiger N Woods Resort

Kohka
Tiger N Woods Resort Genel
Tiger N Woods Resort Öne Çıkan Resim
Tiger N Woods Resort Dış Mekan
Tiger N Woods Resort Dış Mekan
Tiger N Woods Resort İç Mekan
Image More +31 fotoğraf
Tiger N Woods Resort
Pench Tiger Reserve Tehsil Khurai, Seoni District , Kohka

Tiger N Woods Resort konaklamanızda Seoni bölgesinde, Turia Gate Pench Ulusal Parkı ile 1,5 km (0,9 mi) ve Kohka Gölü ile 5 km (3,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Maharashtra Pench Kaplan Koruma Alanı ile 50,9 km (31,6 mi) mesafede.

Tiger N Woods Resort misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Kahvaltı ücretlidir.

Misafirlerimiz için şömine bulunan 10 odamız vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlere masa ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, karaoke ve kiralık bisiklet dâhil sunulan dinlenme fırsatlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Kır Evi, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Park Manzaralı, Bahçeli
Stüdyo
Stüdyo Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x