Baghvan, Pench National Park

Kohka
Baghvan, Pench National Park Genel
Baghvan, Pench National Park Öne Çıkan Resim
Baghvan, Pench National Park Kahvaltı
Baghvan, Pench National Park Yerinde Yemek
Baghvan, Pench National Park Oda Düzeni
Image More +5 fotoğraf
Baghvan, Pench National Park
Avarghani , Kohka

Seoni bölgesindeki Baghvan, Pench National Park misafirlere kırsal bölgede, Pench Ulusal Parkı ve Turia Gate Pench Ulusal Parkı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı küçük otel Kohka Gölü ile 3,5 mi (5,6 km) ve Maharashtra Pench Kaplan Koruma Alanı ile 32 mi (51,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca küçük otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Misafirlerimiz için tam dâhildir.

Misafirler için 12 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Safari deneyimi yaşayabilir ve açık havuz ile yorgunluk atabilirsiniz. Bu küçük otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Seoni bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu kulübe misafirlerimize 581 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Bungalov (Colonial, with Machaan)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x