Tibera Hotel Cibeunying

Bandung
Tibera Hotel Cibeunying Öne Çıkan Resim
Tibera Hotel Cibeunying Yerinde Yemek
Tibera Hotel Cibeunying Yerinde Yemek
Tibera Hotel Cibeunying Dış Mekanlar
Tibera Hotel Cibeunying Dış Mekanlar
Image More +4 fotoğraf
Tibera Hotel Cibeunying
Jl. Taman Cibeunying Selatan no. 7 , Bandung

Bandung bölgesindeki Tibera Hotel Cibeunying konaklamanızda, Bandung Postal Museum ve Pusdai Camii ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Gedung Sate ile 0,7 mi (1,1 km) ve Museum Prangko ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Kopi Koenti restoranı ideal, bu restoran yerel ve uluslararası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

Misafirler için 18 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde misafilere danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda
Junior
Junior Süit
Room
Süit (Triple)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x