Tianli Hotel

Tainan
Tianli Hotel Genel
Tianli Hotel Genel
Tianli Hotel Genel
Tianli Hotel Öne Çıkan Resim
Tianli Hotel Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Tianli Hotel
No. 79, Hezhen Street , Tainan

Tianli Hotel size Tainan merkezinde, Tainan Gece Çiçek Pazarı ve Wusheng Gece Pazarı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Guohua Sokağı ile 1,1 mi (1,8 km) ve Chihkan Kalesi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde oda servisi imkanı sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 15 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Kablolu ve kablosuz İnternet erişimi ücretsizdir, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon ve uydu kanalları vardır. Özel banyo ile derin küvetler ve geniş duş başlıkları. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x