Tianjin In-Zone Hotel

Binhai
Tianjin In-Zone Hotel Genel
Tianjin In-Zone Hotel Öne Çıkan Resim
Tianjin In-Zone Hotel Dış Mekan
Tianjin In-Zone Hotel Dış Mekan
Tianjin In-Zone Hotel Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Tianjin In-Zone Hotel
No. 39 Huanghai Road Binhai New District , Binhai

Tianjin In-Zone Hotel misafirlere Tianjin (Binhai) bölgesinde, Haihe Bund Park ile 5 dakika sürüş mesafesinde ve TEDA Futbol Stadyumu ile 5 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Song Chingling Bohai Children's World ile 2,4 mi (3,8 km) ve Tanggu Orman Parkı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 125 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için sağlık kulübü, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x