GreenPark Hotel Tianjin

Binhai
GreenPark Hotel Tianjin Genel
GreenPark Hotel Tianjin Genel
GreenPark Hotel Tianjin Genel
GreenPark Hotel Tianjin Genel
GreenPark Hotel Tianjin Öne Çıkan Resim
Image More +43 fotoğraf
GreenPark Hotel Tianjin
No. 34 1st Avenue, Tanggu , Binhai

GreenPark Hotel Tianjin konaklamanızda Tianjin bölgesinde, Ancient Culture Street (Eski Kültür Caddesi) ile 47,7 km (29,7 mi) ve Nankai Üniversitesi ile 48,8 km (30,3 mi) mesafede olacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Tianjin Üniversitesi ile 49,3 km ve Tianjin Eye (Dönme Dolap) ile 50 km mesafede.

Otelde yemek servisi yapan 2 restoran var; isterseniz belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 328 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda çekyat vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz, açık tenis kortu ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Business Oda
Room
Süit
Room
Executive Süit
Room
Deluxe Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x