Thyme Inn on Greenway

Panorama Route, White River
Thyme Inn on Greenway Genel
Thyme Inn on Greenway Öne Çıkan Resim
Thyme Inn on Greenway Dış Mekan
Thyme Inn on Greenway Dış Mekan
Thyme Inn on Greenway Golf
Image More +29 fotoğraf
Thyme Inn on Greenway
Vintage Dr Greenway Woods Resort Panorama Route, White River

Nelspruit bölgesindeki Thyme Inn on Greenway misafirlere milli parkta, Casterbridge Country Alışveriş Merkezi ve White River Crossing ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu pansiyon Kruger National Park ile 22,4 mi (36 km) ve Riverside Mall Alışveriş Merkezi ile 13,5 mi (21,7 km) mesafede.

Restaurant, Thyme Inn on Greenway misafirlerine yemek servisi yapıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası vardır. Bu pansiyonda etkinliklerde kullanılmak üzere 2 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Family Oda
Room
Standard Dağ Evi

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x