Monkey Thorn Guest Lodge

Panorama Route, White River
Monkey Thorn Guest Lodge Genel
Monkey Thorn Guest Lodge Öne Çıkan Resim
Monkey Thorn Guest Lodge Dış Mekan
Monkey Thorn Guest Lodge Dış Mekan
Monkey Thorn Guest Lodge Dış Mekan
Image More +32 fotoğraf
Monkey Thorn Guest Lodge
68 The Oaks Road Panorama Route, White River

Nelspruit bölgesindeki Monkey Thorn Guest Lodge misafirlere kırsal bölgede, White River Crossing ve Casterbridge Country Alışveriş Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı kır evi Kruger National Park ile 23,4 mi (37,6 km) ve Riverside Mall Alışveriş Merkezi ile 10,2 mi (16,4 km) mesafede.

Restaurant 68 yemek servisi için ideal, ayrıca kır evinde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 9 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda Mısır pamuklu çarşaf takımı vardır. Odalarda özel mobilyalı avlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu kır evinde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Dört Kişilik Oda, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Stüdyo Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x