Thuy Bieu Homestay

Orta Vietnam, Hue
Thuy Bieu Homestay Genel
Thuy Bieu Homestay Öne Çıkan Resim
Thuy Bieu Homestay Dış Mekan
Thuy Bieu Homestay Dış Mekan
Thuy Bieu Homestay Dış Mekan
Image More +55 fotoğraf
Thuy Bieu Homestay
43 Luong Quan street Thuy Bieu ward Orta Vietnam, Hue

Hue bölgesindeki Thuy Bieu Homestay konaklamanızda, Bao Quoc Tapınağı ve Flag Tower ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Tu Duc’un Mezarı ile 3,2 mi (5,1 km) ve Tu Hieu PagodaTapınağı ile 3,6 mi (5,8 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut.

4 klimalı oda mevcuttur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Tek Büyük Yataklı Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x