Thai Gia Trang Farmstay

Hue
Thai Gia Trang Farmstay Öne Çıkan Resim
Thai Gia Trang Farmstay Dış Mekan
Thai Gia Trang Farmstay Oda Manzaraları
Thai Gia Trang Farmstay Oda Manzaraları
Thai Gia Trang Farmstay Oda Düzeni
Image More +17 fotoğraf
Thai Gia Trang Farmstay
58 Nguyen Phuc Chu , Hue

Hue bölgesindeki Thai Gia Trang Farmstay misafirlere nehir kıyısında, Perfume River ve Thien Mu Pagodası 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon Phuoc Duyen Pagoda ile 1 mi (1,6 km) ve To Mieu Temple ile 2,2 mi (3,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonun kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için klimalı odalarda buzdolabı ve espresso kahve makinesi bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Yemeklerinizi ortak/genel mutfakta hazırlayın. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, saç kurutma makinesi ve terlik vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ücretsiz bebek bakımı ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Traditional Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Family Dört Kişilik Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x