Threeway Riverside Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Threeway Riverside Villa Öne Çıkan Resim
Threeway Riverside Villa Dış Mekan
Threeway Riverside Villa Yerinde Yemek
Threeway Riverside Villa Oda Manzaraları
Threeway Riverside Villa Oda Manzaraları
Image More +23 fotoğraf
Threeway Riverside Villa
74 Nguyen Du Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Threeway Riverside Villa konaklamanızda, Hoi An Nehir Kıyısı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Song Hoai Meydanı ile 6 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel My Khe Plajı ile 12,2 mi (19,7 km) ve Hoi An Gece Pazarı ile 0,4 mi (0,7 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 14 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, tur/bilet desteği ve piknik alanı vardır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda (Deluxe)
Family
Family Oda (Superior)
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x