Luna Rossa Villa

Orta Vietnam, Hoi An
Luna Rossa Villa Öne Çıkan Resim
Luna Rossa Villa Dış Mekan
Luna Rossa Villa Dış Mekan
Luna Rossa Villa Dış Mekan
Luna Rossa Villa Oda Manzaraları
Image More +31 fotoğraf
Luna Rossa Villa
50 Nguyen Du Orta Vietnam, Hoi An

Hoi An bölgesindeki Luna Rossa Villa size Hoi An Nehir Kıyısı yakınında ve Hoi An Gece Pazarı ile 8 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu pansiyon Hoi An Pazarı ile 2,1 km (1,3 mil) ve An Bang Plajı ile 5,8 km (3,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda 24 saat oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere masa ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda
Room
Family Villa, Nehir Manzaralı
Room
Family Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, Nehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x