Three Seasons Place

Orta Tayland, Bangkok
Three Seasons Place Genel
Three Seasons Place Genel
Three Seasons Place Genel
Three Seasons Place Genel
Three Seasons Place Genel
Image More +63 fotoğraf
Three Seasons Place
18 Soi Ramkhamhaeng 42 Huamark Bangkapi Orta Tayland, Bangkok

Bangkok (Ramkhamhaeng) bölgesindeki Three Seasons Place misafirlere Ramkhamhaeng Üniversitesi ve The Mall Bangkapi alışveriş merkezi ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Siam Paragon Alışveriş Merkezi ile 8,5 mi (13,6 km) ve Khaosan Caddesi ile 11,3 mi (18,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün 6.00 ve 9.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 221 klimalı oda buzdolabı ve LCD televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretli kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

One
One Bedroom Premier Suite
Deluxe
Deluxe Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x