Three Crowns

Cholpon-Ata
Three Crowns Genel
Three Crowns Genel
Three Crowns Genel
Three Crowns Genel
Three Crowns Genel
Image More +57 fotoğraf
Three Crowns
Aitmatov , Cholpon-Ata

Three Crowns konaklamanızda Cholpon-Ata merkezinde, Microbiolits Stromatolits Antik Plajı ve Issık Göl 10 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu otel Ruh Ordo Kültür Merkezi ile 3,2 km (2 mil) ve Altun-Kul Plajı ile 10,7 km (6,6 mil) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün yerel tarzda servisi yapılmaktadır.

60 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve terlik vardır. Misafirlerimize emanet kasası, ütü/ütü masası ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

24 saat açık spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Cholpon-Ata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1000 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Dört Kişilik Oda
Junior
Junior Süit
Junior
Junior Süit, 1 Yatak Odası
Süit
Süit
Luxury
Luxury Üç Kişilik Oda
Apart
Apart Daire

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x