Hotel Talisman Village

Bosteri
Hotel Talisman Village Genel
Hotel Talisman Village Öne Çıkan Resim
Hotel Talisman Village Dış Mekan
Hotel Talisman Village Dış Mekan
Hotel Talisman Village Dış Mekan
Image More +45 fotoğraf
Hotel Talisman Village
Avenue Akmatova, 1A , Bosteri

Cholpon-Ata bölgesindeki Hotel Talisman Village misafirlere denize sıfır, Issık Göl ve Ruh Ordo Kültür Merkezi ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Microbiolits Stromatolits Antik Plajı ile 8,7 mi (14,1 km) ve Altun-Kul Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) mesafede.

Hotel Talisman Village misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Serinletici bir içecekle rahatlamak için 2 bar/dinlenme salonu ideal. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 31 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlere elektrikli su ısıtıcıları ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin dinlenebilmesi ve iyi vakit geçirebilmesi için sauna, spor salonu ve sezonluk açık havuz vardır. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için ofis, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Cholpon-Ata bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1722 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x