Thomas Hotel

Decentralized Administration Of The Aegean, Monolithos
Thomas Hotel Genel
Thomas Hotel Öne Çıkan Resim
Thomas Hotel Dış Mekan
Thomas Hotel Dış Mekan
Thomas Hotel Dış Mekan
Image More +29 fotoğraf
Thomas Hotel
Monolithos Decentralized Administration Of The Aegean, Monolithos

Rodos bölgesindeki Thomas Hotel konaklamanızda, Ege Adaları yakınında ve Monolithos Kalesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu apart daire Pefkos Plajı ile 27,7 mi (44,7 km) ve Lindos Plajı ile 30,9 mi (49,7 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 10 odada küçük mutfak, buzdolabı ve set üstü ocak bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere portatif vantilatörler gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler ütü/ütü masası isteyebilmektedir.

Misafirler kiralık bisiklet gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu apart dairede ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, lobide şömine ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Dağ Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Dağ Manzaralı
Tek
Tek Kişilik Oda, Balkon, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x