Limeri Traditional Guest House

Decentralized Administration Of The Aegean, Monolithos
Limeri Traditional Guest House Genel
Limeri Traditional Guest House Genel
Limeri Traditional Guest House Genel
Limeri Traditional Guest House Genel
Limeri Traditional Guest House Genel
Image More +51 fotoğraf
Limeri Traditional Guest House
Monolithos Decentralized Administration Of The Aegean, Monolithos

Rodos bölgesindeki Limeri Traditional Guest House konaklamanızda, Ege Adaları yakınında ve Monolithos Kalesi ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Pefkos Plajı ile 26,9 mi (43,3 km) ve Lindos Plajı ile 30,8 mi (49,5 km) mesafede.

Restoranda Limeri Traditional Guest House misafirlerine yemek servisi yapılıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 10 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca tur/bilet desteği ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda
Junior
Junior Süit (Deluxe)
Family
Family Süit (Deluxe)
Junior
Junior Süit (Family)
Luxury
Luxury Süit (Family)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x