This Is It Airport Hotel and Restaurant

Western Province
This Is It Airport Hotel and Restaurant Genel
This Is It Airport Hotel and Restaurant Genel
This Is It Airport Hotel and Restaurant Genel
This Is It Airport Hotel and Restaurant Genel
This Is It Airport Hotel and Restaurant Öne Çıkan Resim
Image More +70 fotoğraf
This Is It Airport Hotel and Restaurant
4B Baseline Road. Tower Side City Kadirana , Western Province

Negombo bölgesindeki This Is It Airport Hotel and Restaurant misafirlere banliyöde, Negombo District Genel Hastanesi ve Maris Stella College ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan pansiyon St Anthony's Kilisesi ile 2,8 mi (4,5 km) ve Angurukaramulla Tapınağı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Pansiyonun restoranı A La Carte Menu misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirler için her gün ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Misafirlere her gün 7.00 ve 9.30 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 5 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır. (Ücretsiz) plaj servisiyle sörf alanına ve kumsala ulaşmak çok kolay.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

BLUE
BLUE ROOM
Room
Family Dört Kişilik Oda, Birden Çok Yatak, Park Manzaralı
Room
Green Triple Room
Room
GRAY ROOM
Room
Economy Büyük Yataklı Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x