The Wyte Fort

Kanayannur
The Wyte Fort Genel
The Wyte Fort Genel
The Wyte Fort Öne Çıkan Resim
The Wyte Fort Yerinde Yemek
The Wyte Fort Yerinde Yemek
Image More +7 fotoğraf
The Wyte Fort
National Highway - 47 By Pass Maradu , Kanayannur

Kanayannur bölgesindeki The Wyte Fort konaklamanızda, Church of Saint Francis ve Poornathrayesa Temple ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Lulu Alışveriş Merkezi ile 8,3 mi (13,3 km) ve Kerala Folklor Müzesi ile 2 mi (3,2 km) mesafede.

Uluslar arası mutfak seven misafirler için JHAROKHA ideal; otelde yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için 24 saat oda servisi var. Hafif yemek servisi kahve dükkânında/kafede yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Ücretsiz bir kahvaltı dâhildir.

Misafirler için 93 klimalı odada buzdolabı ve minibar mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlere emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir. Ayrıca misafirler Ücretli portatif/ilave yatak isteyebilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Oda
Room
Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x