Cochin Legacy

Kanayannur
Cochin Legacy Genel
Cochin Legacy Genel
Cochin Legacy Genel
Cochin Legacy Genel
Cochin Legacy Öne Çıkan Resim
Image More +48 fotoğraf
Cochin Legacy
Near Nairs Hospital, NH-47 Bye Pass Vyttila-Kundanoor Road , Kanayannur

Cochin Legacy konaklamanızda Kanayannur bölgesinde, Centre Square Alışveriş Merkezi ile 7,2 km (4,5 mi) ve Jawaharlal Nehru Stadium ile 8,2 km (5,1 mi) mesafede olacaksınız. Bu otel Marine Drive ile 8,4 km (5,2 mil) ve Hill Palace ile 9,8 km (6,1 mil) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Cochin Legacy misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 30 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize masa, ücretsiz gazete servisi ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve kapalı havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Kanayannur bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2500 m2 alanda konferans merkezi sunmaktadır. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x