The Wing Lanna Hotel

Kuzey Tayland, Chiang Mai
The Wing Lanna Hotel Öne Çıkan Resim
The Wing Lanna Hotel Yerinde Yemek
The Wing Lanna Hotel Banyo Tipleri
The Wing Lanna Hotel Banyo Tipleri
The Wing Lanna Hotel Banyo Tipleri
Image More +31 fotoğraf
The Wing Lanna Hotel
85 Samlarn Road, Phrasing, Muang Kuzey Tayland, Chiang Mai

The Wing Lanna Hotel size Chiang Mai merkezinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Buak Haad Parkı ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Chiang Mai Üniversitesi ile 0,8 mi (1,3 km) ve Tha Phae Kapısı ile 1,4 mi (2,2 km) mesafede.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 25 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Oda
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x