The Willow Tree Guest House

Highveld Ridge, Klerksdorp
The Willow Tree Guest House Genel
The Willow Tree Guest House Öne Çıkan Resim
The Willow Tree Guest House Dış Mekan
The Willow Tree Guest House Dış Mekan
The Willow Tree Guest House Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
The Willow Tree Guest House
33 Dr. Yusuf Dadoo Ave Highveld Ridge, Klerksdorp

Klerksdorp bölgesindeki The Willow Tree Guest House konaklamanızda, Life Anncron Hospital ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Sunningdale Hospital ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklayacaksınız. Bu pansiyon Wilmedpark Private Hospital ile 1,5 mi (2,4 km) ve Klerksdorp Müzesi ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

The Willow Tree Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve kahve/çay makinesi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi sınırlı saatlerde ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası (Wheelchair friendly)
Room
Standard Oda, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Ev, 1 Yatak Odası
Room
Comfort Tek Büyük Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Room
Family Çatı Katı (Loft), 1 Yatak Odası
Room
Bloemfontein
Room
Coligny

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x