Beryl1 Guest House

Highveld Ridge, Klerksdorp
Beryl1 Guest House Öne Çıkan Resim
Beryl1 Guest House Dış Mekan
Beryl1 Guest House Dış Mekan
Beryl1 Guest House Dış Mekan
Beryl1 Guest House Dış Mekan
Image More +28 fotoğraf
Beryl1 Guest House
1 Beryl Ave Highveld Ridge, Klerksdorp

Beryl1 Guest House konaklamanızda Klerksdorp bölgesinde, Wilmedpark Private Hospital ve Sunningdale Hospital ile 5 dakika sürüş mesafesinde olacaksınız. Bu pansiyon Life Anncron Hospital ile 3 km (1,8 mil) ve Matlosana Alışveriş Merkezi ile 3,1 km (1,9 mil) mesafede.

Pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 8.00 arasında ücretli tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler 6 ayrı ayrı dekore edilmiş odada buzdolabı ve mikrodalga fırın ile evlerinin konforunu yaşayabilir. Odada bilgisayar ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı çıkış, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Sigara İçilmez, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x